Błędy i niedociągnięcia na stronie

Uwagi, propozycje, komentarze dotyczące forum.
Awatar użytkownika
JarekMk
Administrator
Administrator

Post 24 lip 2006, 10:16

al bandi pisze:arek podałeś link do tematu na innym forum jak ustawić AntiVir Personal Edition Classic właśnie ze screenami.

Nie iinnego tylko teeż swojeego. Wwystarczy wejśc do działu screeny tak jest program ustawiony idealnie :)
Awatar użytkownika
al bandi
Nowicjusz

Post 24 lip 2006, 11:55

Jarek pisze:wystarczy wejśc do działu screeny tak jest program ustawiony idealnie

No to napisz w dziale konfiguracja, że screeny z idealną konfiguracją są w dziale "Screeny" :)
Awatar użytkownika
JarekMk
Administrator
Administrator

Post 24 lip 2006, 12:21

Wstawione
Awatar użytkownika
SER
Nowicjusz

Post 24 lip 2006, 12:45

Download ;)

AntiVir Personal Edition Premium 7 + Firewall (beta)

AntiVir PersonalEtition w wresji Premium, zawierająca dodatkowo firewall. Uwaga wersja beta! Polecana jedynie zaawansowanym użytkownikom. Zawiera wyszstko to samo co wersja Premium.
Awatar użytkownika
al bandi
Nowicjusz

Post 24 lip 2006, 12:47

Opisane tutaj ustawienia dostępne są również w wersji "obrazkowej" w dziale Konfiguracja

Miało być w dziale Screeny Jareczku :D
Awatar użytkownika
Serafin
Mentor
Mentor

Post 24 lip 2006, 12:52

Można skontaktować się z nami e-mailową

co e-mailową :?:
Awatar użytkownika
JarekMk
Administrator
Administrator

Post 24 lip 2006, 13:18

SER pisze:AntiVir PersonalEtition w wresji Premium, zawierająca dodatkowo firewall. Uwaga wersja beta! Polecana jedynie zaawansowanym użytkownikom. Zawiera wyszstko to samo co wersja Premium.

al bandi pisze:Miało być w dziale Screeny Jareczku Very Happy

bodek pisze:co e-mailową Question

Poprawione, coś jeszcze :?:
Awatar użytkownika
Stary
Amator

Post 26 lip 2006, 18:31

Poprawione, coś jeszcze

tak ;)
Właśnie na serwerach Aviry pojawiiła się najnowsza wersja silnika oznaczona numerem V7.01.01.00, 2006-07-25. Aktualizacja ma rozmiar 728.34 KB. Ostatnio producent przestał podawać zmienyjakie wnoszą kolejne wersje silnika...

zmiany ;) kosmetyka, ale zawsze :D
Chcielibyśmy poinformować, iż zakończyliśmy pracę nad poprawianiem kodu źródłowego strony pod kontemzgodności ze standardem HTML 4.01 i CSS 2.0 Można to sprawdzić na stronie http://validator.w3.org/
Życzymy przyjemnego korzystania. Ekipa.

:| kątem :D
W dziale Download znaleźć można najowszą wersje AntiVira w wersji Premium zaopatrzonego w Firewalla. Program jest jak na razie w fazie testów więc nie polecamy go niezaawansowanym użytkownikom. Aaczkolwiekwarto przetestować!

wystarczy aczkolwiek :mrgreen:
btw. wiem, że mógłbym sam zrobić edita, ale znowu hasło nie takie :/ Nie wiem, ktoś mi majstruje coś z moim passwordem :D
Awatar użytkownika
Serafin
Mentor
Mentor

Post 26 lip 2006, 21:30

No, to teraz ja :wink:

W dziale Download znaleźć można najowszą wersje AntiVira w wersji Premium zaopatrzonego w Firewalla. Program jest jak na razie w fazie testów (Tutaj powinien być przecinek) więc nie polecamy go niezaawansowanym użytkownikom. Aczkolwiek warto przetestować!
Awatar użytkownika
krisu
Nowicjusz

Post 26 lip 2006, 22:44

bodek pisze:W dziale Download znaleźć można najowszą wersje AntiVira w wersji Premium zaopatrzonego w Firewalla. Program jest jak na razie w fazie testów (Tutaj powinien być przecinek) więc nie polecamy go niezaawansowanym użytkownikom. Aczkolwiek warto przetestować!

składniej by było:
Warto go jednak przetestować!
Awatar użytkownika
Serafin
Mentor
Mentor

Post 18 sie 2006, 12:37

Znalazłem bląd na stronie, jest podkreślony czerwonym kolorem :P

Obrazek
Awatar użytkownika
JarekMk
Administrator
Administrator

Post 18 sie 2006, 20:28

No ale nei wiem jak mam to poprawić... tak samo z tym gg i tlenem...
Awatar użytkownika
Serafin
Mentor
Mentor

Post 01 wrz 2006, 14:33

Jest już dostepna najnowsza aktualizacja silnika oznaczona numerem: V7.01.01.02, 2006-08-03 jej rozmiar to 800 kb. Status aktualizacji określany jest jako średni.
Zapraszamy do pobierania. Przypominamy jednocześnie, iż w wersji Classic serwery czasami mogą być zajęte, należy więc odczekać chwilkę i spróbować ponownie.

Ten news jest już nieaktualny, jakiś czas temu wyszła nowa wersja silnika heurystycznego, oznaczona numerem: V7.01.01.11 :wink:
Awatar użytkownika
Stary
Amator

Post 01 wrz 2006, 20:46

ok, jutro zrobię :D
Awatar użytkownika
Serafin
Mentor
Mentor

Post 02 wrz 2006, 23:17

Stary pisze:ok, jutro zrobię

Taa napewno :roll: