P.S. Nie wiem, czy to wina BD, ale dzisiaj system nie chce sie zaladowac... Czarny ekran przed ekranem logowania...
Aha, fajnie, przywracanie systemu nie moze zostac ukonczone
(0x8000ffff)Uff, system sie zaladowal za piatym razem...
(0x8000ffff)kamil10506 pisze:Mam pytanko do osób, którym BitDefender działa bezproblemowo; czy odczuwacie jego pracę podczas codziennego korzystania z komputera? Chodzi mi przede wszystkim o zużycie procesora i szybkość wczytywania stron, mniejsza o zużycie pamięci RAM
bardok206 pisze:Ja tam nigdy nie zainstaluje bita w wersji 12.Proces instalacji to chyba jakiś przedszkolak chyba tworzył. (spróbuje tego pakietu dopiero jak zobaczę czarno na białym że zostało to naprawione)
Dłuzsze uruchamianie komputera, ale po właczeniu sie bita wszystko działało jak nalezy.Zazwyczaj zglaszam im na malwarecity lub przez serwer ftp +mail i miesiac dodaja:-( Sprobuje tym mailem.bardok206 pisze:virus_submission@bitdefender.com ?
ofc załącznik w zipie lub rar z ustawionym hasłem "infected" "malware" "virus" chyba coś takiego to było.

No, chyba, że ślepy jstem
Dzięki. Kurcze, ten Bitdefender mnie coraz bardziej zaskakuje 
(ale to akurat ma bardzo duzo programów). Jak i inne "kombajny" - nie zamula na mojej maszynie. Własnie może jedyny malutki minus - też mam wylączony autopilot i nie wyświetla żadnego komunikatu aby utworzyć reguły, ale rozgryzę to.Wróć do Pakiety Internet Security
Użytkownicy przeglądający ten temat: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość