Kompletne pakiety zabezpieczające system
-

- Specjalista
18 lut 2012, 13:03
Ciężko gdzieś umieścić ten gadżet. Za szeroki jest.
-

- Specjalista
18 lut 2012, 13:28
mateusxzz pisze:Wiesz, w sumie teraz "życie" w większości dzieje się na tych portalach.... ludzie zamiast wyjść, siedzą na FB ...
Racja ale jak producent daje możliwości wyłączenia tego z głównego okna programu to czemu w takim razie ma siedzieć w gadżecie? Będę chciał zaktualizować i będę musiał celować aby mi nie otworzyło strony z fb...
Dodano: 18 lut 2012, 12:28
MA ktoś już konto założone? Niech sprawdzi czy ten bug występuję:
W głównych ustawieniach programu >>>konto>>>> zmienić czas aktualizacji z 5 min na 60 min.
Po tym zabiegu sprawdzić czy można się zalogować.
-

- Specjalista
18 lut 2012, 15:50
U mnie działa, mogę się zalogować.
-

- Specjalista
18 lut 2012, 16:06
Flash999 pisze:U mnie działa, mogę się zalogować.
A zmieniłeś czas wysyłania informacji na konto ?
edit: nie ważne już działa, musieli wtedy wyłączyć serwery logowania bo my avast też nie działał
-

- Specjalista
20 lut 2012, 18:00
Na forum avasta piszą że filerep podobno juz działa. Przy ściąganiu plików jest podobno :
"Abort the connection (recommended)" and "Complete the download"
ps: jak ktoś ma avasta na wirtualnym systemie to niech sprawdzi do na linkach. Ja muszę maszynę od nowa postawić.
-

- Specjalista
20 lut 2012, 19:12
Pobieram, pobieram i... wszystko blokuje. Nie mam jak chmury sprawdzić, wszystko w definicjach ma.
-

- Specjalista
20 lut 2012, 19:21
A jak wyłączysz ochronę www?
-

- Specjalista
20 lut 2012, 19:26
Blokuje wtedy osłona systemu plików i osłona sieciowa.
-

- Moderator

-

- Specjalista
21 lut 2012, 19:41
Poszaleli. Jak wypuszczą tego bubla bez poprawy tych bugów w ui to poświecę się ,zrobię konto na forum avasta i narobię wiochy;0
-

- Specjalista
22 lut 2012, 21:05
Już lada chwila wersja RC
CLICK
-

- Specjalista
23 lut 2012, 1:02
Dobra wiadomość, już myślałem że będą chcieli przepchać od razu finala.
Dodano: 23 lut 2012, 0:02
Pewnie coś zwalili... bo rc jeszcze się nie ukazała.
-

- Dyskutant
-

- Specjalista
23 lut 2012, 13:10
Poprawili cześć niedociągnięć w wersji free ( ui) , ale np w moim przypadku monitor zachowań całkowicie nie działa w tej wersji...
edit: dalej w free mam problem z autosanboxem, po wyskoczeniu komunikatu n[p z testowym pliku od avasta przy wybraniu: "przy nst uruchomieniu tego pliku" wybieram uruchom normalnie i dalej mi w sanboxie otwiera ten plik. Może ktoś sprawdzić na innej wersji? Lub potwierdzić na free.
edit2: przypadlość z monitorem zachowań nieaktualna. Już coś tam się ruszyło, ale z sanboxem proszę o sprawdzenie lub potwierdzenie.
-

- Amator
23 lut 2012, 16:04
Czy w tej wersji avasta opera będzie wspierana?
-

- Ekspert
23 lut 2012, 16:12
andyet pisze:Czy w tej wersji avasta opera będzie wspierana?
Nie.
-

- Specjalista
23 lut 2012, 16:15
Chyba żaden AV nie wspiera Opery , jakaś chora polityka firm.
-

- Nowicjusz
23 lut 2012, 16:29
Z tego co wiem Bitdefender wspiera.
Wróć do Pakiety Internet Security