Dział w którym znajdziesz pomoc odnośnie oprogramowania antywirusowego.
-

- Dyskutant
23 lut 2011, 19:40
Niestety, pogryzł się z Zemanką. Musiałem w trybie awaryjnym odinstalować oby dwa softy, a następnie zainstalować tylko Avasta!. Teraz jest już ok:)
-

- Redaktor

23 lut 2011, 19:45
prz3m3k pisze:Niestety, pogryzł się z Zemanką. Musiałem w trybie awaryjnym odinstalować oby dwa softy, a następnie zainstalować tylko Avasta!. Teraz jest już ok:)
Miałem to samo, ale wyczaiłem najpierw zainstalować Avasta a potem Zemanę. Jakoś działał, ale w końcu zrezygnowałem.
-

- Dyskutant
23 lut 2011, 19:49
Aaa, zauważyłem, że wtyczka WebRep jest po angielsku.
-

- Specjalista
23 lut 2011, 19:54
Eugeniusz pisze:Opera wspierana?
niestety nie wspierana
-

- Specjalista
23 lut 2011, 19:58
Zaraz z ciekawości zainstaluję sobie nowego Avasta... Jestem ciekaw czy coś poprawili w funkcjonowaniu osłony WWW, która blokowała mi neta...
-

- Dyskutant
23 lut 2011, 20:24
Dobra wiadomość jest taka, że WebRep nie konfliktuje z WOT. Mimo to, WOT właśnie wyleciał;] Wolałbym tylko, by spolszczono te WebRep. Znam angielski, ale jednak wszystko ładniej wygląda, gdy jest tylko w 1 języku:)))) Ponadto działa z IE 9.
Aha dałem maksymalny głos na SafeGroup.pl;]
Update:
WR wyświetla rating poszczególnych linków na Facebooku:)
-

- Redaktor

-

- Dyskutant
23 lut 2011, 20:51
A ja mam pytanie do tych co zainstalowali czy macie WebRep po angielsku? U mnie jest english w FF i IE:/ Pytam bo jeden koleś na DP palnął, że ma Pl:/
-

- Dyskutant
23 lut 2011, 20:54
@prz3m3k
U mnie w FX po angielsku.
-

- Dyskutant
23 lut 2011, 20:58
Ok dzięki:) Właśnie jestem po full scanie. Komp praktycznie w ogóle mi nie przymulał, nie odnalazł też żadnego zagrożenia.
Ponadto jako jedyny z MSE nie odnalazł żadnego FP:) KIS, Comodo i reszta zawsze sobie coś se upatrywały.
Wróć do Programy antywirusowe