Ogłoszenia dotyczące kupna / sprzedaży / wymiany oraz promocji oprogramowania komputerowego.
Regulamin forum
1. Nie umieszczamy linków do żadnych serwisów aukcyjnych.
2. Wszelkie oferty mogą dotyczyć wyłącznie oprogramowania dotyczącego zabezpieczeń, kopii zapasowych, oraz czyszczenia systemu.
3. Tematy oznaczamy odpowiednim tagiem na początku tematu: [SPRZEDAM], [KUPIĘ], [ZAMIANA], [PROMO] w zależności od tego, czego dotyczy (tag promo przeznaczony jest dla tematów informujących o ofertach z darmowym, legalnym oprogramowaniem).
4. W wypadku ofert dotyczących sprzedaży / kupna / zamiany należy umieścić opis przedmiotu, sposób płatności, oraz preferowane formy kontaktu.
5. Redakcja serwisu SafeGroup.pl nie bierze odpowiedzialności za przebieg przeprowadzanych transakcji.
-

- Dyskutant
13 lut 2012, 20:57
Advanced SystemCare 5 PRO License Key. Promocja startuje jutro o 12:00 i będzie trwać 24 godz. Więcej informacji na tej stronce:
-

- Dyskutant
14 lut 2012, 12:13
Już działa, serial dostałem przed chwilą.
-

- Dyskutant
-

- Dyskutant
14 lut 2012, 14:54
rafikrafiki powinieneś wystąpić na discovery w programie "łowcy promocji" ;] dzięki za info
-

- Specjalista
14 lut 2012, 15:12
U mnie szybko wyleciał po tym jak znalazł trojana w rejestrze; p
Jak jego skuteczność jest taka w naprawianiu jak w wyszukiwaniu zagrożeń to ja dziękuje...
-

- Dyskutant
14 lut 2012, 15:52
Ja już chwile temu powiedziałem sobie że juz nigdy nie zainstaluje programów do optymalizacji ale ten jeszcze wyprobowałem i tylko mnie utwierdził że takie programy to ściema
-

- Amator
-

- Użytkownik
14 lut 2012, 20:12
Bo pewnie nawet do ustawień nie spojrzeliśmy. Ja mam zupełnie inną ocenę dla programu. Wystarczy chwila w zmianach ustawień i program całkiem sprawnie działa na komputerze i przyspiesza go, w moim przypadku zwłaszcza start.
-

- Dyskutant
22 lut 2012, 9:31
Kto nie załapał się na to promo powyżej. Ma okazję skorzystać z dzisiejszej promocji.
Oferta ważna tylko przez 16 godz 30 min.
Wróć do Giełda