[PROMO] Advanced SystemCare 5 PRO License Key

Ogłoszenia dotyczące kupna / sprzedaży / wymiany oraz promocji oprogramowania komputerowego.
Regulamin forum
1. Nie umieszczamy linków do żadnych serwisów aukcyjnych.
2. Wszelkie oferty mogą dotyczyć wyłącznie oprogramowania dotyczącego zabezpieczeń, kopii zapasowych, oraz czyszczenia systemu.
3. Tematy oznaczamy odpowiednim tagiem na początku tematu: [SPRZEDAM], [KUPIĘ], [ZAMIANA], [PROMO] w zależności od tego, czego dotyczy (tag promo przeznaczony jest dla tematów informujących o ofertach z darmowym, legalnym oprogramowaniem).
4. W wypadku ofert dotyczących sprzedaży / kupna / zamiany należy umieścić opis przedmiotu, sposób płatności, oraz preferowane formy kontaktu.
5. Redakcja serwisu SafeGroup.pl nie bierze odpowiedzialności za przebieg przeprowadzanych transakcji.
Awatar użytkownika
rafikrafiki
Dyskutant

Post 13 lut 2012, 20:57

Awatar użytkownika
slawektor
Dyskutant

Post 14 lut 2012, 12:13

Już działa, serial dostałem przed chwilą.
Awatar użytkownika
rafikrafiki
Dyskutant

Post 14 lut 2012, 13:00

Jak się rzucili to zapchali serwer pocztowy :D Jak na razie to lipa.
Awatar użytkownika
marsellus
Dyskutant

Post 14 lut 2012, 13:15

Awatar użytkownika
rafikrafiki
Dyskutant

Post 14 lut 2012, 13:20

Dzięki, wpisałem kilka maili i pewnie w późniejszym terminie dostane kilka takich samych kluczy :P :cool:
Awatar użytkownika
Street
Dyskutant

Post 14 lut 2012, 14:54

rafikrafiki powinieneś wystąpić na discovery w programie "łowcy promocji" ;] dzięki za info
Awatar użytkownika
bardok206
Specjalista

Post 14 lut 2012, 15:12

U mnie szybko wyleciał po tym jak znalazł trojana w rejestrze; p
Jak jego skuteczność jest taka w naprawianiu jak w wyszukiwaniu zagrożeń to ja dziękuje...
Awatar użytkownika
byku81
Dyskutant

Post 14 lut 2012, 15:52

Ja już chwile temu powiedziałem sobie że juz nigdy nie zainstaluje programów do optymalizacji ale ten jeszcze wyprobowałem i tylko mnie utwierdził że takie programy to ściema
Awatar użytkownika
TASMAN
Amator

Post 14 lut 2012, 16:17

byku81 pisze:Ja już chwile temu powiedziałem sobie że juz nigdy nie zainstaluje programów do optymalizacji ale ten jeszcze wyprobowałem i tylko mnie utwierdził że takie programy to ściema
Dokładnie to samo stwierdzam programy które można o kant pyty rozbić. :beer: :beer: :beer:
Awatar użytkownika
Borzuck
Użytkownik

Post 14 lut 2012, 20:12

Bo pewnie nawet do ustawień nie spojrzeliśmy. Ja mam zupełnie inną ocenę dla programu. Wystarczy chwila w zmianach ustawień i program całkiem sprawnie działa na komputerze i przyspiesza go, w moim przypadku zwłaszcza start.
Awatar użytkownika
rafikrafiki
Dyskutant

Post 14 lut 2012, 20:22

Ja uważam, że ten program jest bardzo dobry. Używałem ich wiele i ten najbardziej przypadł mi do gustu :)
Awatar użytkownika
buri
Użytkownik

Post 14 lut 2012, 21:36

Chcecie świetną optymalizację? Wystarczy poświęcić trochę czasu i zrobić sobie taki plik .reg - tam będzie większość zmian. Reszta też pewnie do ustawienia, ale czy jest sens się w to bawić? Swój system widzę raptem (mówię o Win) kilka sekund aż mi się gra nie włączy :D
Awatar użytkownika
rafikrafiki
Dyskutant

Post 22 lut 2012, 9:31

Wróć do Giełda