andrzej76 pisze:Używam Acronisa,szybki też jest,nie narzekam,zawsze poprawny,niezawodny.Gości u mnie już 2 lata i przez ten czas nie zawiódł.

Plati pisze:jest jakaś wersja bezpłatna Acronisa? Najlepiej w języku polskim.
Eugeniusz pisze:Plati pisze:jest jakaś wersja bezpłatna Acronisa? Najlepiej w języku polskim.
Jest bezpłatna wersja personal z PCWK

pewnie kiedyś już o to pytałem,ale co tam zapytam raz jeszcze, może tym razem 'załapię', o ile ktoś mi to należycie wyjaśni... jak właściwie acronisem poprawnie backup zrobić? mam ściągnięty obraz iso AcronisMedia... ale nie wiem... [podobno właśnie trzeba jakiś obraz iso zrobić bo inaczej nie wczyta zrobionej kopii, czy coś] bo chciałem zrobić kopię dysku C z windows7 i resztą programów, ale nie bardzo wiem teraz jak... [chciałbym ta kopię zrobić na dysku zewnetrznym] czy ktoś mógłby mnie poprowadzić jak to zrobić poprawnie, by móc potem z tej kopii przywrócić owe dane? czy tez dysk?
) [pisze z JUnixa lol nie mam pl znakow bede musial ustawic(?)] zrobilem sobie partycje acronisa, nagralem iso acronis menager zrobilem dwa razy kopie partycji i na probe przywrocilem i dziala muhahaha windows 7 black edition jest szybki i to bardzo, ale sie czesto wyswietla [brak odpowiedzi] zobacze teraz to cos... potem moze fedore i minta... hm... ale ja skacze po tych Osach...a zaden nie spladrowany lol

Użytkownicy przeglądający ten temat: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość